Médiá – časopisy
Revue medicíny v praxi
Voda a jej význam pre zdravie človeka
Revue medicíny v praxi
Voda a jej význam pre zdravie človeka
Moja v poradí už druhá kniha – *Zákon zotrvačnosti zdravia* je už k dispozícii.Tu sú o nej základné informácie: Autor: Vladimír NiederlandAutorka výtvarného diela na obálke: Katarína DoničováJazyková a redakčná korektúra: Vé GyőmbérováGrafika obálky: Claudia JutkováTypografický návrh a sadzba: Monika HruškováTlač: EQUILIBRIA, s.r.o.1. vydanieVydal: Aktual, s.r.o. v roku 2023 Tu si môžete knihu objednaťTu si pozrite…
ako výživa môže pozitívne ovplyvniť úrazovosť zamestnancov Stručný obsah: Obsah prednášky bude v súlade s vedeckými poznatkami o fyziológii človeka a vplyvu výživy na našu psychickú a fyzickú činnosť podporované dobrými skúsenosťami z praxe. Forma webináru : Power point slides, pomocou Microsoft Teams (nemusíte mať MS Teams nainštalovaný, možno sa pripojiť aj cez prehliadač) Prednášajúci:…
Projekt We love eating – Užívaj si zdravý život, bol pilotný projekt financovaný EÚ . Jeho hlavným cieľom bolo priblížiť bežným občanom význam zdravej výživy, ktorá okrem zdravotných benefitov môže prinášať aj potešenie. Projekt sa realizoval v siedmych mestách krajín EÚ, na Slovensku bol garantom tohoto projektu mesto Banská Bystrica.Mestský úrad v Banskej Bystrici, v spolupráci…
(alebo aj deň na zamyslenie) 14.11. je svetový deň diabetu, ktorý si pripomíname každoročne od roku 1991. Tento deň má za cieľ zvýšiť povedomie o tejto chronickom ochorení, ktoré postihuje milióny ľudí na celom svete.Diabetes mellitus (diabetes, cukrovka) je stav, kedy glukóza v krvi stúpa nad normálne hodnoty a postupne poškodzuje membrány buniek, tkanivá, celé…
Dňa 18.1.2024 sa na pôde Verenej knižnice Mikuláša Kováča, ul. F.Švantnera konala beseda o mojej druhej knihe.Taká drobná udalosť, na ktorú však budem rád spomínať:
VÝŽIVA PRE ZDRAVIE ČLOVEKA – časť I moje prvé vysokoškolské skriptása dostali od tlačiarenských strojov do zoznamu publikácií knižnice Slovenskej zdravotníckej univerzity Bratislava v apríli tohto roku. Vysokoškolské skriptá Výživa pre zdravie človeka, časť 1- základné pojmy, makroživiny. energetické hodnoty potravín sú určené pre študentov denného aj externého štúdia Slovenskej zdravotníckej univerzity najmä v odboroch…