|

Vplyv výživy na BOZP

ako výživa môže pozitívne ovplyvniť úrazovosť zamestnancov

Stručný obsah:

  • Oboznámenie sa súvislosťami výživa-nutričné látky-fyziológia nášho fungovania
  • Ako výživa ovplyvňuje náš psychický a fyzický stav
  • Čo nám bráni z pohľadu nutričných látok byť fyzicky a psychicky výkonní a koncentrovaní
  • Možné príčiny úrazov z pohľadu fyziológie človeka a výživy
  • Ako môže výživa prispieť k prevencii pred úrazmi – nutričné látky, jedlá, stravovací štýl…
  • Energetické hodnoty potravín a voda, bezpodmienečne nutné zložky našej výživy
  • … a viacero ďalších zaujímavých, ale najmä praktických informácií

Obsah prednášky bude v súlade s vedeckými poznatkami o fyziológii človeka a vplyvu výživy na našu psychickú a fyzickú činnosť podporované dobrými skúsenosťami z praxe.

Forma webináru : Power point slides, pomocou Microsoft  Teams (nemusíte mať MS Teams nainštalovaný, možno sa pripojiť aj cez prehliadač)

Prednášajúci:  Ing. Vladimír Niederland, nutričný špecialista, dlhoročný prednášajúci a propagátor zdravej výživy

Webinár bude vedený interaktívne, t.j.  účastníci sa môžu pýtať a diskutovať už počas prednášky.
 Webinár nie je zameraný na predaj  výživových doplnkov!

245,- Eur pre organizácie (pre online webinár)
prednáška osobne  v mieste organizácie cena dohodou
Nie som platiteľ DPH.
Dĺžka webináru : do 90 minút (podľa diskusie)

V prípade Vášho záujmu zavolajte nám, osobne dojednáme termín a čas.
***
Pozrite tiež:
Voda pre zdravie zamestnancov
Najedzte sa pre skvelý výkon – Originálne a prakticky o výžive (najmä) pre riadiacich pracovníkov

Podobné články / príspevky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *