Vplyv výživy na BOZP
ako výživa môže pozitívne ovplyvniť úrazovosť zamestnancov
Stručný obsah:
- Oboznámenie sa súvislosťami výživa-nutričné látky-fyziológia nášho fungovania
- Ako výživa ovplyvňuje náš psychický a fyzický stav
- Čo nám bráni z pohľadu nutričných látok byť fyzicky a psychicky výkonní a koncentrovaní
- Možné príčiny úrazov z pohľadu fyziológie človeka a výživy
- Ako môže výživa prispieť k prevencii pred úrazmi – nutričné látky, jedlá, stravovací štýl…
- Energetické hodnoty potravín a voda, bezpodmienečne nutné zložky našej výživy
- … a viacero ďalších zaujímavých, ale najmä praktických informácií
Obsah prednášky bude v súlade s vedeckými poznatkami o fyziológii človeka a vplyvu výživy na našu psychickú a fyzickú činnosť podporované dobrými skúsenosťami z praxe.
Forma webináru : Power point slides, pomocou Microsoft Teams (nemusíte mať MS Teams nainštalovaný, možno sa pripojiť aj cez prehliadač)
Prednášajúci: Ing. Vladimír Niederland, nutričný špecialista, dlhoročný prednášajúci a propagátor zdravej výživy
Webinár bude vedený interaktívne, t.j. účastníci sa môžu pýtať a diskutovať už počas prednášky.
Webinár nie je zameraný na predaj výživových doplnkov!
245,- Eur pre organizácie (pre online webinár)
prednáška osobne v mieste organizácie cena dohodou
Nie som platiteľ DPH.
Dĺžka webináru : do 90 minút (podľa diskusie)
V prípade Vášho záujmu zavolajte nám, osobne dojednáme termín a čas.
***
Pozrite tiež:
Voda pre zdravie zamestnancov
Najedzte sa pre skvelý výkon – Originálne a prakticky o výžive (najmä) pre riadiacich pracovníkov